Bitrix

  • Bitrix is een SaaS oplossing die een abonnement structuur kent. De betaling dient maandelijks plaats te vinden. Afhankelijk van het aantal gebruikers, de functies die u wilt gebruiken en de data die u gaat gebruiken. Wij adviseren u graag over wat het beste voor u situatie is, als u bij ons besteld.
mapilab

  • De produkten van mapilab gaan op staffel basis. Hoe meer gebruikers, hoe hoger de korting. ConsultingBits kan u hiermee helpen, maar ook helpen om kortingen te krijgen of als u hoge volumes wilt bestellen. ConsultingBits heeft als reseller prioriteit bij de servicedesk van Mapilab. Bij ons bestellen heeft daarom veel voordelen.


mindtime

  1. Een abonnement van Mindtime is maatwerk. U kunt contact met ons opnemen en informatie en prijzen aanvragen Als u het contact formulier invult nemen wij spoedig contact met u opIT advies

  1. Consultingbits kan uw advisren over uw infrastructuur. Wij rekenen met fixed prijzen. Afhankelijk van wat u nodig heeft doen wij een inschatting. We geven duidelijk aan wat de deliverables zijn die we opleveren.
ConsultingBits Prijzen

Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijzen. Hier kunnen geen rechten aan worden verleend